Blog

Ignjatović i Isajev na Čairu

U samom smiraju prelaznog roka Radnički je dobio još dva pojačanja. Štopersku liniju je pojačao Aleksandar Ignjatović, a konkurenciji u napadu se pridružio ruski internacionalac , Ramazan Šamilovič Isajev.

Aleksandar Ignjatović je dete Radničkog, rođen 11.04.1988. i prošao je kompletnu fudbalsku školu Radničkog. U periodu od 2006. – 2008. godine je zabeležio 57 nastupa za Radnički.Nakon Radničkog karijeru je nastavio u čačanskom Borcu gde je proveo naredne 4 godine. U međuvremenu je 2009. bio na pozajmici u holandskom Fejenordu. Za Čačane je odigrao 72 utakmice postigavši jedan gol. Iz Borca je karijeru nastavio u mađarskom Honvedu čiji je bio član do dolaska u Radnički.

Napadačima se pridružio mladi ruski internacionalac . Ovaj osamnaestogodišnjak je debitovao kao omladinac Torpeda iz Armavira za koji zabeležio 7 nastupa. Nakon toga prelazi u beloruski Dinamo iz Bresta za koji je u Premijer ligi Belorusije uknjižio 12 nastupa uz dva postignuta gola. Isajev je ruski državljanin, rođ. 17.01.1998.g. u Mahačkali, a ugovor je potpisao na 3 godine.