Blog

Liščević i Čančarević u Surdulici

Ekspedicija fudbalskog kluba Radnik već nekoliko dana se nalazi na visinskim pripremama na Vlasini, a paralelno sa tim uprava Surduličana radi na formiranju tima za predstojećoj sezoni u kojoj će pokušati da ponove prošlogodišnji uspeh i plasiraju se u plej-of Super lige Srbije. Juče su pristigla nova dva pojačanja, desni bek Zlatko Liščević i golman Ognjen Čančarević.

Zlatko Liščević (25) je rođen u Somboru, a ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Tokom igračke karijere nastupao je za Sopot, Kolubaru, Metalac, Železničar iz Lajkovca i OFK Beograd odakle i je stigao u redove Surduličana. Liščević se ugovorom obavezao na jednogodišnju saradnju sa Surduličanima.

Ognjen Čančarević (26) je rođen u Užicu, a golmansku karijeru je započeo u fudbalskom klubu Sloboda iz rodnog grada. U nastavku karijere čuvao je i mrežu kragujevačkog Radničkog 1923, OFK Beograda i Mladosti iz Lučana odakle je i stigao u ekipu Radnika. Čančarević se ugovorom obavezao na dvogodišnju saradnju sa Surduličanima.

Foto:fk-radnik.com