Blog

Radnički ubedljiv protiv Sutjeske

16.07.2017.

Strelci – 1:0 u 12. Arsić (iz KU), – 2:0 u 72. Mrkić (iz KU), – 3:0 u 76. Mrkić.

RADNIČKI: Brać, Aksentijević, Ljubisavljević (od 46. Petrović), Simunović (od 84. Stevanović), Stanković, Noma, Tomić, Arsić (od 82. Aleksa Jovanović), Golubović (od 46. Mrkić), Stojanović (od 76. Živković), Aleksandar Jovanović.

SUTJESKA: Giljen, Vujović, Stijepović, Bakrač, Radišić, Bubanja, Vuković, Lončar, Janković, Denković, Marković.

U drugom poluvremenu su igrali još i :Radović, Babić, Mićunović, Popović, Nedić, Poček, Zarubica, Vučić Marko, Marušić i Božović

U generalnoj proveri pred početak prvenstva ,fudbaleri Radničkog iz Niša su bili ubedljivi i sigurni,i pred oko 400 svojih najvernijih pristalica slavili protiv Sutjeske sa ubedljivih 3-0.

Radnički stiče prednost u 12 minutu utakmice sa bele tačke, a siguran realizator je bio Arsić koji je poslao Giljena u jednu, a loptu na drugu stranu.

Radnički je povisio svoje vođstvo na 2:0 u 72. minutu i opet iz jedanaesterca. I opet je penal skrivio Radišić.Mrkić je bio siguran sa “kreča” pa je Giljen po drugi put morao da vadi loptu iz svoje mreže.

Samo četiri minuta kasnije, Mrkić je povisio na 3:0, i ujedno postavio konačan rezultat utakmice. Marko Tomić je uputio loptu u prazan prostor, Mrkić je bio prebrz za gostujuću odbranu, pa se niški napadač našao sam ispred golmana Radovića, koji je u međuvremenu zamenio Giljena, i postigo svoj drugi gol na utakmici i konačnih 3:0 za Radnički.

izvor i foto-Vojkan Andrejić