Blog

Remi Javora i Mladosti

Javor Matis – Mladost  0-0 (1-1)

Strelci: 46’Mrinković(Mladost), 60’Ivanović (Javor Matis)

Stadion FK Javor, Ivanjica, gledalaca 150

Sudije: Uroš Grujović, Milićević Milorad, Željko Šolajić

FK Javor Matis Ivanjica: Đogatović, Karišik,Ilić,Eliomar, Jovanović, Kolaković, Milanović, Maričić, Terzić, Krnić, Tripković. Igrali su još: Glintić, Kiković, Derek, Asare, Blagojević, Lakićević, Dišić, Sević, Ristovski, Bjelanović, Ivanović.

FK Mladost Lučani: Krznarić, B.Milošević, Andrić, I.Milošević, Šatara, Pejović, Radivojević, Vasović, Jovanović, Marković, Gafurov. Igrali su još: Rosić, Pešić, Terzin, Saničanin, Kijevčanin, Sinđić, Trifunović, Zečević, Marinković, Pavlović, Gavrić, Golubović, Odita

 

Po izuzetno teškom terenu uz kišu koja ih je pratila svih devedeset minuta fudbaleri Javor Matisa i Mladosti iz Lučana odigrali su prijateljsku utakmicu u kojoj nije bilo pobednika. Malobrojna publika videla je dva gola, oba u drugom poluvremenu a treneri su iskoristili priliku da probaju sve igrače i stvore jasniju sliku o timu pred početak prvenstva.

 

U prvom poluvremenu gosti iz Lučana pokušavali su brzim kontrama da ugroze gol Vladaha Đogatovića ali je stamena odbrana Javor Matisa izdržala sve napade. U nasatavku prvi do vođstva dolaze Lučanci. Bila je to brza akcija gostiju, lepo se otvorio Marinković, primio loptu i savladao golmana Javora, Petra Glintića.

 

Za kratko bi se moglo reći da su fidbaleri Mladosti imali terensku inicijativu, ali je  Jovor brzo konsolidovao redove i vratio se u igru. Nakon dve poluprilike, koje nisu iskoristili, domaći igraći dolaze do izjednačenja pogotkom Ivanovića.

izvor i foto-fkjavor.com