Blog

Travančić na Čairu

Radnički je od juče jači za jednog od najtalentovanijih igrača, koji je ove jeseni igrao u Superligi. Ugovor na dve i po godine sa našim klubom potpisao je Anid Travančić (23), dosadašnji ofanzivni vezni fudbaler Novog Pazara.

Travančić je reprezentativac Bosne i Hercegovine, za koju je igrao u svim mlađim selekcijama. Rođen je u Tešnju 7. septembra 1993. Godine, visok je 183 cm i ove jeseni je u dresu Novog Pazara iskazao veliki talenat. Pre toga je igrao za Zagreb, Čelik iz Zenice, splitski Hajduk, Lokomotivu iz Zagreba, Sarajevo, TOSK iz Tešnja i Proleter iz teslića, odakle je na početku ove sezone otišao u Novi Pazar.

Mladi fudbaler već u petak će se pojaviti na treningu Radničkog, a uskoro bi u Niš trebalo da stigne i Stefan Ilić, sa kojim je takođe sve dogovoreno. Mladi reprezentativac Srbije i član naše „zlatne“ selekcije koja je na Novom Zelandu osvojila titulu prvaka sveta, stiže u Radnički iz Crvene zvezde. Ilić je deo „paket aranžmana“, koji predstavlja odštetu za odlazak Milana Pavkova u tabor crveno-belih.

izvor-fkradnickinis.rs