Blog

Zorić-“Čukarički na proleće uspešniji”

U Čukarički je pre tri sedmice došao krilni napadač Darko Zorić i potpisao ugovor na dve i po godine. Dvadesettrogodišnji igrač je ranije imao prilike da sarađuje sa šefom stručnog štaba  Nenadom Lalatovićem, što mu je, kako kaže, dodatna potvrda da će Čukarički u drugom delu sezone biti uspešniji.

“Sigurno je Čuka najsredjeniji klub u Srbiji. Znam na kom smo sad mestu, ali sam siguran da ćemo sa novim šefom sa kojim sam već u Borcu sarađivao ostvariti uspeh. Četiri-pet meseci sam ranije sarađivao sa Lalom i dobro smo se razumeli. Igrao sam svaku utakmicu i znam šta traži”, rekao je Zorić za klupski sajt.

Zorić je za Čukarički debitovao pre dva dana 21. januara na kontrolnoj utakmici protiv Bask-a, u kojoj je ekipa sa Banovog brda pobedila 9:0, a mladi napadač smatra da nijednom protivniku nije lako dati toliko golova.

“Šef je od nas tražio da budemo koncentrisani, udjemo jako u meč i mi smo ispoštovali dogovor. Zadovoljan sam kako smo istrčali. Sad nam dolazi malo jači protivnik i nastavak pripremnog dela na Kipru”, dodao je on.

Čukarički se u sredu 25. januara od 14 časova sastaje sa OFK Bačka na Adi ciganliji na terenu Fudbalskog saveza Beograda, a na dvonedeljnim pripremama na Kipru, gde se ekipa seli 27. januara, igraće se sedam utakmica.

Zorić je dodao da veći deo fudbalera ekipe sa Banovog brda poznaje od ranije i da je odlično prihvaćen, pa se lepo i lako uklopio.

izvor i foto-fkcukaricki.rs