Crna Gora

Bokelj spreman za start

drveni kreveti

09.08.2018.

U susret početku nove takmičarske godine, kada 12. avgusta Bokelj dočekuje tim Jezera u prvom kolu Druge lige, novoizabrani rukovodioci kotorskog kluba zasukali su rukave.

Uz brigu za stvaranje homogenog sastava koji vodi trener Milorad Malovrazić, predsjednik uprave dr Davor Kumburović i predsednik skupštine Bokelja pokrenuli su niz aktivnosti za rešavanje uslova za rad i boravak na stadionu.

“Uređene su klupske prostorije, apartmani gdje borave fudbaleri koji nisu iz Kotora i okoline, a na tribinama se montiraju plastične stolice koje su nabavljene uz pomoć FSCG. Oseća se pozitivna atmosfera, vratili su se volonteri, bivši fudbaleri i verni navijači svi želimo da Bokelj ima normalne uslove za rad, a bićemo i na tribinama da podržimo klub u novoj sezoni. Planiramo i druge akcije i sve više vrednih ljudi koji vole Bokelj vraća se klubu koji je bio, skoro, zaboravljen i napušten”, ističe jedan od organizatora akcije za pomoć Bokelju, Đoko Radulović.

Za realizaciju brojnih aktivnosti, koje su uslijedile u poslednjih mesec novoizabrani čelnici dr Davor Kumburović i Dejen Ognjanović zahvalni su opštini Kotor, kao i Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora.