Crna Gora

Budućnost po planu,Vukotić zadovoljan

Iza fudbalera Budućnosti je osam dana priprema tokom kojih se vežbalo naporno, dva puta dnevno, uz dosta pretrčanih kilometara. Uvodna faza rada zaokružena je trening utakmicom u kojoj su ,,plavi“ savladali svoj omladinski tim sa 5:0.

“Sve ide po planu, zadovoljan sam urađenim do sada. Momci pokazuju dobar voljni momenat i želju. Igrači dobro podnose napore jer su jesenas bili fizički spremni, a i tokom pauze su imali program rada kojeg su se pridržavali. Verujem da ćemo prvo proljećno kolo dočekati u visokoj formi koja nas je krasila i u prošloj polusezoni”, izjavio je Vukotić.

Seniorska ekipa očekivano je bila dominantna nad omladincima. ,,Plavi“ su nastupili sa dva tima po 45 minuta, a golove se rasporedili u oba poluvremena tri u prvom, dva u drugom. Strelci su bili Vujović, Raspopović, Raičević, Sekulić i Janketić.

“Rasporedili smo minutažu svim igračima i najvažnije je da su momci dobro istrčali oba poluvremena. Raduje me pravi pristup, kako fudbalera koji su standardni, tako i onih koji su jesenas manje igrali. Svi žele da daju maksimum”, dodao je Vukotić.

izvor-pobjeda.me