Crna Gora

Crnogorski treneri stigli u Milano

Pre dve godine treneri iz Crne Gore su se usavršavali u Sampdoriji kod Siniše Mihajlovića, a sada je predsednik FSCG, Dejan Savićević, odlučio da posmatraju rad na većem nivou prvoligaški i drugoligaški kormilari su juče stigli u Milano u studijsku posetu Milanu.

A u Sportskom centru Milanelo će boraviti do 11. decembra, gdje će upijati sve što radi Vićenco Montela čija ekipa briljira u Seriji A velikan iz grada mode, poslije 15 kola, ima 32 boda (četiri manje od lidera Juventusa)…

“Cilj posjete je praćenje treninga Milana, a akcenat je na tome kako se ekipa sprema za derbi sa Romom, koji se igra u ponedjeljak. Sve što treneri vide na treninzima kod Montele, biće im korisno”, rekao je prije puta dr Niko Raičković, direktor Centra za edukaciju trenera u FSCG.

Savez je preuzeo na sebe sve troškove (prevoz, smještaj, ishrana, sportsku opremu, dnevnice), a plan je napravljen…

“Podelićemo trenere u grupe, a na kraju svakog dana ćemo imati sastanak koji će trajati sat vremena. Tada će se analizirati šta je rađeno tog dana na treningu”, rekao je Raičković, koji je dodao da će treneri još pratiti rad kadeta i omladinaca Milana.

Predsjednik Savićević i dr Raičković se nalaze na čelu delegacije koju čine Branko Brnović, Mojaš Radonjić, Đuro Mijušković, Aleksandar Miljenović, Obren Sarić, Miodrag Džudović, Milorad Peković, Derviš Hadžiosmanović, Božidar Vuksanović, Boris Ljutica, Krsto Špadijer, Dragoje Leković, Miodrag Vukotić, Goran Perišić, Fuad Krkanović, Aleksandar Nedović, Dragan Mijanović, Mladen Lambulić, Mirko Marić, Miljan Radović, Radisav Dragićević, Nenad Vukčević, Jovo Đurđević, Aleksandar Kaluđerović, Nebojša Asanović, Slobodan Drašković, Sead Babača, Radojko Spalević, Dejan Dapčević, Ruždija Ćatović, Željko Ćetković, Ivan Vušurović, Rade Vešović, Brajan Nenezić, Nebojša Vojvodić, Džemal Kaplanbegu.

cdm.me