Crna Gora

Farani bolji od OFK Titograda

20.07.2018.

Podgorica – Stadion pod Goricom. Gledalaca: 1.000. Sudija: Omar Pašajev (Azerbejdžan). Strijelci: Petrović u 4. minutu za OFK Titograd, Radulović (autogol) u 51. i Sag u 83. minutu za B36. Žuti kartoni: Nilsen, Olsen (B36), Nikolić (Mladost).

OFK Titograd: Ljuljanović, Roganović, Ojdanić (81. Raičević), Radulović, Novović, Nikolić, Miličković (73. Gašević), Ljulđuraj, Petrović (32. Pavlović), Kalezić, Jovanović.

B36: Hence, Faro, Nilsen, Olsen, Sag (87. G.Samuelson), Ciešlevič, Melemgard, Hejnesen (71. H. Samuelsen), Magnuson, Jakobsen (79. Broki).

Blamažu kakvu ne pamti crnogorski klupski fudbal doživeli su fudbaleri OFK Titograda, u prvom evropskom nastupu pod tim imenom.

Podgoričani su poveli u 4. minutu – prošetao se Zoran Petrović odbranom Farana, driblao je desnom, pa pogodio levom nogom, a po načinu na koji su gosti branili tu akciju mislilo se da će OFK Titograd imati lagan posao protiv poluamatera.

Slaba igra, nonšalantan pristup, kažnjeni su u šestom minutu nastavka. Naravno, iz prekida – mogli su gosti da pucaju direktno sa te pozicije, ali nisu, išli su na centaršut, Ljuljanović je na drugoj stativi odbranio udarac Saga, ali nije mogao Hejsena, koji je uz pomoć Radulovića prosledio loptu u mrežu.

Pogodak koji je doneo Faranima astronomski uspeh postigao je štoper Mladosti Radulović, koji je zakačio loptu glavom, nakon ubacivanja Cisleviča.

izvor-vijesti.me