Crna Gora

Kadeti Crne Gore nastavljaju sa pobedama

Kadetska reprezentacija Crne Gore savladala je vršnjake iz Švedske nakon jedanaesteraca rezultatom 4:3 u drugom kolu „Nordik open“ turnira koji se održava u Finskoj. Susret je u regularnom toku završen rezultatom 1:1.

 

Odigrali smo veoma dobru utakmci u skoro svim segmentima igre i uspjeli da izborimo pozitivan rezultat iako su Šveđani imali gol prednosti i igrača više. Nesmotreno smo napravili jedanaesterac koji je Vujović uspio da odbrani, čime je dao dodatni motiv saigračima. Nakon toga smo uspeli da postignemo pogodak a kasnije i da sačuvamo rezultat. Današnje izdanje jedno je od boljih koje je pružila ova selekcija u posljednje vreme. Preostaje nam duel sa selekcijom Farskih Ostrva i nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu.” rekao je selektor Miličković.

Duel Crne Gore i Farskih Ostrva igra se u nedelju, 7. avgusta.

Švedska – Crna Gora 1:1 (penali 4:3)

Stadion: „Kontulan Likuntapuisto”, Helsinki. Strijelci: Vajsbrod 47. minut (Švedska)- Pešukić 59. minut (Crna Gora). Žuti kartoni: Person (Švedska). Crveni karton: Roganović (Crna Gora)

Crna Gora: Vuko Vujović, Matija Drinčić, Srđan Kosović, Stefan Milić, Anto Babić, Marko Rakonjac (Stefan Knežević), Nikola Stanišić (Miloš Brnović), Bojan Roganović, Petar Pavlićević (Ivan Vujačić), Danilo Pešukić (Velimir Vlahović), Sergej Grubač (Nemanja Petrović). Selektor: Boris Miličković.

foto:FSCG.ME