Crna Gora

Latković potpisao ugovor sa Lovćenom

Fudbalski klub ”Lovćen” potpisao je danas još jedan stipendijski ugovor sa perspektivnim napadačem Aleksom Latkovićem, a nedavno su potpisani sa četvoricom članova svog kadetskog sastava Danilom Bracanovićem, Matijom  Pejovićem, Petrom Roganovićem i Nikolom Mudrešom.

On je, uz svoje saigrače i su bio nosioc igre trenera Đura Mijuškovića, koji je u jakoj konkurenciji osvojio treće mjesto, a do same završnice prvenstva dijelili drugo mjesto.

Aleksa Latković, godište 2000, igra na poziciji napadača. Karakretiše ga brzina i dobra realizacija. Postigao je 15 pogodaka ove sezone i bio jedan od značajnijih igrača kadetskog sastava. Tokom zimskih priprema je priključen pripremama prvoga tima.

– Drago mi je što sam stekao povjerenje Fudbalskog kluba ”Lovćen” i stručnog štaba. Velika je čast potpisati ugovor sa najstarijim crnogorskim fudbalskim klubom. Svjestan sam kakve su obaveze i izazovi preda mnom i nadam se da ćemo imati uspješnu saradnju. Trudiću se i uvjek dati svoj maksimum, i nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje. – kazao je Latković.

izvor i foto-fklovcen.me