Crna Gora

Miličković saopštio spisak za Tursku

Selektor mlađe kadetske reprezentacije Crne Gore Boris Miličković objavio je danas spisak igrača koji će učestvovati na međunarodnom prijateljskom turniru „Mercedes benz Egej kup“ koji se održava u Turskoj.

Naša selekcija nastupiće u grupi B, zajedno sa vršnjacima iz Ukrajine, Slovačke i Grčke, dok će u grupi A nastupiti reprezentacije Turske, Kazahstana, Rumunije i Kosova.

Prvi meč na turniru „sokoli“ će odigrati 16. januara u Altinordu protiv selekcije Grčke, dok će samo dan kasnije u istom gradu odmjeriti snage sa vršnjacima iz Slovačke. U posljednjem kolu grupne faze turnira, koje je na programu 19. januara, izabranici Borisa Miličkovića za protivnika će imati selekciju Ukrajine.

Finale turnira, u kojem se sastaju prvoplasirane ekipe iz grupne faze, odigraće se 21. januara od 14:30 časova, dok će od 12:00 časova ekipe koje osvoje drugu pozicijiu u grupi odigrati duel za treće mjesto.

Selektor Boris Miličković za ovaj turnir pozvao je golmane: Lazar Živanović (Mladost), Petar Radulović (Budućnost); odbrana: Matija Drinčić, Andrej Pupović (Mladost), Mirko Milikić (OFK Beograd, Srbija), Abdel Osmanović, Kenan Nikočević (Budućnost), Amir Muzurović (Jedinstvo); vezni red: Veljko Radenović (Kom), Andrija Krivokapić (Mladost), Nikša Vujanović (Partizan, Srbija), Petar Vukčević (Mladost), Jovan Mirković (Sutjeska), Matija Račić (Budućnost); napad: Egzon Dinoša, Ivan Bojović (Budućnost), Ilija Vujović (Lovćen) i Ognjen Gašević (Mladost).

izvor i foto-fscg.me