Crna Gora

Mladost opet postaje FK Titograd

17.05.2018.

FK “Mladost” ove godine zaista će zakoračiti ponovo u svoje mlade dane vraćajući proslavljeno, voljeno ime – “Titograd”, poručuju iz ovog fudbalskog kluba.  Tim povodom, klub obaveštava studente dizajna, ljubitelje fudbala koji vole glavi grad  Crne Gore da će do 31. maja biti otvoren konkurs za grafičko rešenje novog grba.

“Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da osmisle i podele sa nama svoju ideju grba kojim će ponovo zasjati zlatno doba titogradskih asova.  Novim dizajnom želimo da se podsetimo velikih Romantičara sa Cvijetinog brijega. Odajući počast legendama, nove generacije igrača i zaljubljenika u fudbal grade svoj identitet i temelj za buduće uspehe, koji će se ogledati i u novom grbu kluba.  Pobednik konkursa koji će biti otvoren do 31. maja dobiće novčanu nagradu u iznosu od 500 eura, ali i priliku da učestvuje u kreiranju novog vizuelnog identiteta kluba”, kažu u Klubu.

Rešenje koje osvoji drugo mesto na konkursu biće nagrađeno sa 250 eura, dok će autor trećeplasiranog rešenja osvojiti 150 eura.