Crna Gora

Mladost zadovoljna sezonom

Mladost nije odbranila titulu, ali je ipak ispunila cilj postavljen pre sezone, a to je plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Uz to, „romantičari” mogu da se pohvale i da imaju najboljeg strelca u ligi, ZoranaPetrovića.

Devetnaestogodišnji ofanzivac postigao je 14 golova, od toga sedam u posljednja tri gola i tako, bar donekle, poboljšao utisak o učinku Mladosti ove sezone, u kojoj su promijenjena dva trenera.

“Svakako da je titula najboljeg strijelca veliki plus za mene. Naravno, ogromne zasluge za to što sam najbolji strelac lige ide ekipi, koja je bukvalno radila za mene u poslednje vreme, kao da smo se zajedno takmičili da postignem što više golova. Hvala saigračima, ali i treneru Dejanu Vukićeviću.” – kazao je Petrović.

Fudbaler Mladosti nalazi se i na spisku selektora mlade reprezentacije Mojaša Radonjića, ranije je bio standardan u omladinskoj i kadetskoj selekciji. Titula najboljeg strijelca dobro će doći u njegovom CV-ju.

“Ovo je možda i najbolje nešto što mi se desilo ove sezone, budući da nismo osvojili titulu ili Kup. Sigurno i da mi mnogo znači na psihološkom planu, daće mi preko potrebno samopouzdanje.” – dodao je Petrović.

izvor-dnevnenovine.me