Crna Gora

Mornar nadigrao Rudar

Pomoćni teren stadiona „Topolica”. Gledalaca: 50. Sudija: Vojin Vojinović (Podgorica). Strijelac: Kopitović 45.minutu i Nikola Jovančov 80. minutu. Za Rudar 54 .minut Zečević
MORNAR: Delibašić, Bubanja, Juki, Bušković , L Merdović, B.Merdović, Vlahović, Maraš (Jovančov), Kopitović, Vojnović. .
RUDAR: Radanović, Tomašević, Radišić, Janković, Reljić, Golubović, Zečević, Šou, Kovačević, Vuković, Brnović. Igrali su još: Radunović, Gačević, Nišikava, Božović, Popović.
U drugoj kontrolnoj utakmici ove zime, Rudar je poražen  sa 2:1 od ekipe Mornara . Treneri obe ekipe šansu su dali svim raspoloživim snagama, a to im je svakako dobro poslužilo da vide koliko je do sada urađeno.
– Trener Marić je “prinudno” menjao sastav zbog povreda Melunovića i Alića ,tako da je na štoperskoj poziciji zaigrao Predrag Brnović a i prvi put u sastavu se našao Janković, najnovija akvizicija Rudara.
Pored Melunovića , Alića i Soppo je na poštedi zbog lakše povrede tako da u timu Rudara nije bilo trojice standardnih prvotimaca iz prvog dela prvenstva.
Utakmica je odigrana po izrazito lošem terenu na kome je bilo teško kontrolisati loptu , ali ipak Rudar i Mornar su odigrali jednu dopadljivu utakmicu i borbenu kao da je u pitanju prvenstvena utakmica.
Rudar već u petak očekuje nova utakmica na Jazu protiv protiv Bokelja

izvor-fkrudar pljevlja