Crna Gora

OFK Titograd:”Mi se pitamo..”

drveni kreveti

17.07.2018.

OFK Titograd jedini je crnogorski tim koji na evropskoj sceni ovog leta nije poražen – “romantičari” su remizirali sa B36 Toršavnom, a iako ostaje žal za pobedom na Farskim Ostrvima, u taboru aktuelnog osvajača Kupa vlada dobra atmosfera.

“Kontrolisali smo igru tokom cele utakmice, o čemu govori podatak da je protivnik imao samo jedan šut prema našem golu. Imali smo četiri dobre šanse, ali nismo imali sreće u završnici”, kazao je štoper Miloš Radulović.

Podgoričani nakon najdužeg putovanja u istoriji kluba nisu uspjeli ni da se aklimatizuju na vremenske uslove na arhipelagu.

“Što se tiče putovanja, uprava kluba nam je obezbedila najbolje uslove. Vremenska razlika nam je otežavala da se na takve uslove. Klima na Farskim Ostrvima je takva da smo za pola sata se osetili četiri godišnja doba. Ipak, verujem da ćemo u Podgorici pokazati da smo kvalitetniji i naravno da očekujem prolaz dalje”, dodao je Radulović.

“B36 je borbena ekipa, ali mislim da smo bili mnogo bolji, i da se u revanšu mi sve pitamo. Putovanje je bilo dugo i naporno. Na Farskim Ostrvima je prilično hladno. Verujem i da ćemo se predstaviti u dobrom svjetlu i ostvariti pobedu”, naglasio je ofanzivac “crvenih” Zoran Petrović.

izvor-pobjeda.me