Crna Gora

Pamić na klupi OFK Titograda ?

23.07.2018.

Titograd je ponižen u duelu sa ekipom B36 sa Farskih ostrva, propuštena je ogromna prilika da se romantičari suoče sa turskim velikanom Bešiktašem i naravno, što je najbitnije za klub, zarade lepu svotu novca – ceh za debakl u Evropi platio je Aleksandar Miljenović, a kako saznaju Dnevne novine, čelnici kluba već su spremili novo rešenje za užarenu klupu.

Novi trener Titograda u naredna dva dana trebalo bi da postane Igor Pamić.

“Da, istina je, pregovori su već u poodmakloj fazi i ako Bog da eto me brzo u Crnu Goru. Ne želim, međutim, da prejudiciram dok sve ne bude gotovo, ali neću ni da vas zavlačim i kažem da kontakt ne postoji, jer jednostavno nisam takav čovek. Ne krijem, želim da dođem u Podgoricu, to bi bio izazov za mene”, rekao nam je juče popodne četrdesetosmogodišnji hrvatski stručnjak, koji zna šta ga u slučaju da nešto ne krene naopako čeka na Starom aerodromu.

“Čvrsto verujem da je fudbal u Crnoj Gori, pa i u svim zemljama bivše Jugoslavije dobar i da je ispadanje Titograda od Farana bio samo loš dan, ali i potvrda one činjenice da danas svi danas igraju fudbal”.