Crna Gora

Pljevljake muči sneg

drveni kreveti

25.03.2018.

Sneg koji je pao u Pljevljima kvari planove Rudara, čiji je trener Miodrag Vukotić drugačije zamislio dvonedeljenu pauzu u šampionatu.

Uslovi za rad sada su lošiji nego usred zime. Pao je veliki sneg koji nam zadaje ogromne probleme. Sve ideje koje sam imao tokom mini odmora pale su u vodu. Nijesmo bili u mogućnosti ni da odigramo prijateljski meč sa Javorom na Zlatiboru koji bi nam dosta koristio. Prinuđeni smo na improvizacije, na rad u sali i po snegu. Na vremenske prilike ne možemo da utičemo i pokušavamo da se izborimo sa novonastalom situacijom”, rekao je Vukotić.

Redosled utakmica je ovakav: Iskra dolazi pod Golubinju 31. marta, potom sledi gostovanje Zeti 4. aprila, pa još jedan ispit na strani, protiv Mladosti tri dana kasnije.

Predstoji nam serija utakmica koje nisu presudne za krajnji epilog tabele, ali imaju veliku važnost. Nadam se da ćemo protiv konkurenaata za Evropu pokazati pravu formu i profitirati u bodovnom smislu. Biće neizvesno do samog kraja, mnogo je faktora koji mogu da budu odlučujući, a verujem da ćemo mi na kraju ispuniti ono što smo postavili kao cilj”, zaključio jeVukotić.

izvor:pobjeda.me,foto:fkrudarpljevlja.com