Crna Gora

Rudar za gol bolji od Novog Pazara

Rudar – Novi Pazar 1:0 (1:0)
stadiona FK Otranta Ulcinj . Gledalaca: 50. Sudija Miloš Bošković: Strijelac: D.Božović u 38. minuti iz Penala

Rudar: Radanović, Lakicevic, Alić , Živković, Soppo, Golubović, Zečević, Nishikava, Božović,Vuković ,Tomašević. Igrali su još: Radunović, Gačević, Šou, Reljić, Janković, Brnović, Radišić.
Novi Pazar : Nićiforović , Knežević , Ignjatović , Vasilić , Marić , Plavšić , Sindjić , Krstić , Vusljanin , Milojević , Marković
Rudar je zabiežio još jednu pobedu protiv protiv timova iz Super lige Srbije , danas je Rudar bio bolji od Novog Pazara , podsetimo se ranije je na pripremama pobeđen i Metalac iz Gornjeg Milanovca.
Rudar je prosto rečeno danas plesao na teškom i neravnom terenu u Ulcinju , igrači Rudara su stalno imali kontrolu nad utakmice , naročito u prvom poluvremenu je dobro “radila ” leva strana Rudara trio Vuković , Lakićević i Božović koji su “probijali” odbranu Pazarca i stvarali šansu za šansom.
Do gola Rudar je došao nakon dobrog centaršuta Lakićevića Zečević je udario loptu glavom a neko od štopera je igrao visoko uzdignutom rukom ,siguran izvodjač sa 11 metara bio je Draško Božović.

izvor i foto-fkrudarpljevlja.com