Crna Gora

“Sokoli” počeli pripreme

Fudbalska reprezentacija Crne Gore počela je pripreme za prijateljsku utakmicu sa Iranom i duel kvalifikacjia za Svetsko prvenstvo sa selekcijom Jermenije.

Selektor Ljubiša Tumbaković je na prvom treningu “raspolagao” sa 19 fudbalera, a predstavnicima medija obratio se prvotimac Partizana Marko Janković.

“Mislimo na Jermeniju, ali prvo je na redu Iran. Potrebno je da taj meč odradimo dobro i napravimo dobru uvertiru za Jermene. Utakmica sa Iranom će sigurno poslužiti selektoru Tumbakoviću da proveri igrače koji su do sada manje igrali za reprezentaciju. Naravno, očekujem da i ja dobijem prostor i uradiću sve da na pravi način iskoristim poverenje”, rekao je Janković.

Vezista Partizana nerado se priseća nesrećnog poraza u Jerevanu.

“Sada je bespotrebno vraćati se na analizu te utakmice. Taj meč je upozorenje, dokaz da protiv svakog protivnika mora da se igra maksimalno od prvog do poslednjeg minuta. Sada ih dočekujemo, u Podgorici možemo da pobedimo svakog, ali je termin malo nezgodan, jer je kraj klupske sezone, igrači su željni odmora. Ipak, naći ćemo snagu da izguramo i ovu utakmicu”.