Crna Gora

“Sokoli” se spremaju za Sloveniju

drveni kreveti

30.05.2018.

Remi bez golova protiv Bosne i Hercegovine je “arhiviran”, pred fudbalerima Crne Gore je prijateljski meč protiv Slovenije 2. juna.

“Hrabri sokoli” odradili su  trening na Kampu FSCG, kao formalni početak priprema za sledeću utakmicu. Uoči treninga, sa predstavnicima medija razgovarali su kapiten Fatos Bećiraj i debitant Boris Kopitović.

“Imali smo jakog protivnika, koji je, isto kao i mi, bio u igri za plasman na Svetsko prvenstvo do poslednjeg trenutka. Igrali smo čvrstu utakmicu u defanzivnom smislu, a u ofanzivi sigurno ima prostora za napredak. Ali, to ćemo popričati sa selektorom”, istakao je Bećiraj.

Snažni napadač očekuje još jednu tešku utakmicu u subotu.

“Čeka nas teška utakmica, protiv sličnog protivnika kao BiH. Možda Slovenija nije toliko atraktivna sa imenima, ali je sigurno čvrsta selekcija. Imamo četiri dana da pripremimo tu utakmicu. Vidjećemo kako ćemo da izađemo”, dodao je Bećiraj.

Boris Kopitović je već na debitantskom nastupu upisao svih 90 minuta. Žestoko se borio sa ofanzivcima Bosne i Hercegovine.

“Utisci su sjajni, moj san se ostvario. Utakmica protiv BiH je kruna moje karijere. Hvala selektoru na poverenju i saigračima koji su me prihvatili na pravi način od prvog dana. Nadam se da će biti još poziva i utakmica”, kazao je Kopitović.

Sledi duel sa Slovenijom…

“Novo dokazivanje. Igači koji istrče na teren će biti maksimalno motivisani. Ne treba dodatni motiv kada se igra za reprezentraciju. Verujem da će sve biti kako treba”, rekao je Kopitović.

 

izvor:fscg.me