Crna Gora

Vlaisavljević-“Cilj Evropa”

Trener Zete Dušan Vlaisavljević je juče na Trešnjici obavio prozivku, a onda i krenuo sa radom pred drugi dio sezone koji počinje 21. februara.

Od maja, do kraja prvenstva 2014/15, Golubovčane je predvodio upravo Vlaisavljević. Zeta se tada borila za opstanak, nekadašnji selektor mlade reprezentacije je ispunio zadatak, a tim je igrao napadački fudbal. Slično se očekuje i sada, s tim što su ambicije mnogo veće.

“Priželjkujem da igramo kao tada. Normalno, sada je drugačija situacija, borićemo se za Evropu i vjerujem da ćemo igrati lepo, uz dosta šansi i postignutih golova. Evropa je glavni cilj zbog toga sam i došao”, počeo je Vlaisavljević koji je na klupi naslijedio Dejana Vukićevića.

Uvodni dio pripremnog ciklusa Zeta će odraditi u svom dvorištu, a onda će se u zavisnosti od vremenskih uslova preseliti u najjužniji grad Crne Gore.

“Trebalo bi da odemo u Ulcinj početkom februara, ali to možda bude i ranije. Ovo su teški uslovi za igrače, verovatno i najteži. Tereni su smrznuti, hladno je sve u svemu bolje je raditi na primorju”, rekao je Vlaisavljević.

Dnevne novine