Klubovi

Čukarički-Rubin(ml.tim) 4-1

Čukarički je u četvrtoj kontrolnoj utakmici na pripremama na Kipru pobedio mladi tim Rubin iz Kazanja rezultatom 4:1 (3:1). Trostruki strelac za Čukarički bio je Saša Jovanović u 14, 26 i 66. minutu i Dušan Lagator u 36, a za Rubin Jakovljev u 44.

Naša ekipa je mogla da povede na samom početku od drugog minuta kad je osamnestogodišnji Nemanja Milojević snažno šutnuo sa dvadeset metara, ali je golman Černov dobro intervenisao.

Milojević je inače nosio kapitensku traku na ovoj utakimici. Zgodnu priliku za gol propustio je Docić u devetom minutu, ali pet minuta kasnije posle prodora i centaršuta Mandića, Jovanović se odlično snašao i postiže prvi gol. Mladi krilni napadač bio je strelac i narednog pogotka pošto se izborio za loptu u šesnaestercu Rusa i šutirao je kao i prethodnog puta u donji desni ugao.


snimak-soskanalnet

Lagator je treći gol za Čukarički pogodio glavom posle korenera, a protivnik je u finišu prvog dela smanjio prednost. Poslednji gol na utakmici je rezultat akcije Šarića, Mehmedovića i Jovanovića, koji se upisao i treći put u strelce. Susret je odigran na terenu Povaljas, a sudio je Nikos Caciki sa Kipra.

Čukarički: Pajović, Radić, Živković, Lagator, Tomić, Docić, Regan, Milojević, S. Jovanović, Mandić, Fofana, a igrali su i Mehmedović, Šarić i Karadžić.

Rubin: Černov, Doronjin, Šabanov, Šerbin, Gubanov, Alukajev, Muhamedzjanjov, Goldobin, Torgađov, Jakovljev, Makajev, a igrali su i Betrijev, Kukalajev, Šaravajev, Jeustafev, Boborovski, Karnaguov, Lelujin, Ginijatoljin, Šinkov i Gilazutanov.

Čukarički sutra igra petu kontrolnu utakmicu i to protiv ruskog Urala.

izvor i foto-fkcukaricki.rs