Klubovi

Radnički-Antalijaspor 1-3

Fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali su još jedan pripremni meč u Turskoj,ovaj put protiv domaćeg sastava Antalijaspora i zabeležili poraz rezultatom 1-3.

Nišlije su prve stigle do prednosti u 39 minutu preko novajlije u ekipi Japanca Nome,ali je Turski sastav pokazao da je u ovom trenutku u boljoj formi i golovima El Kabira u 41 i 80 minutu,kao i 73-ćem minutu  stigao do ubedljivog trijumfa.

Gledalaca: 2000. Strelci: -0:1 Riota Noma 33. – 1:1 Mustafa El Kabir 41. -2:1 Ramon Mota 73. -3:1 Mustafa El Kabir 81.

Radnički:

Zogović, Petrović, Bulatović, Perendija, Stanković, Stanojević, Stojanović, Arsić, Noma, Travančić, Mrkić.

“Drago mi je da smo bili u prilici da se „izmerimo“ sa ovako jakim protivnikom, jer zaista nismo često u takvoj situaciji. Naravno, ne mogu da budem zadovoljan kada izgubimo, ali možemo da imamo satisfakciju u tome što smo dobrih 70 minuta, dok je prva postava bila na terenu, veoma dobro parirali. Mogli smo da vidimo kako nam neki detalji u igri funkcionišu u sparingovanju sa jakim protivnikom i uvideli na čemu još treba da se radi. Želeo bih da pohvalim čitavu ekipu, jer su svi definitivno pokazali da hoće da se potroše, čak i da se „potuku“ sa rivalom, u onom pozitivnom smislu te reči, da žele da se nametnu za minutažu i to su moji najbolji utisci sa ove utakmice” -izjavio je trener Radničkog Milan Rastavac nakon utakmice.

foto-antalijaspor,izvor-fkradnickinis.rs