Klubovi

Veselinović-“Ambicije Vojvodine pobedničke”

U četvrtfinalu Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Borca na “Karađorđu”. Posle dva uzastopna poraza u prvenstvu, sa mesta šefa stručnog štaba smenjen je Dragan Ivanović, a pred najvažniji meč u dosadašnjem delu polusezone, ekipu je preuzeo Aleksandar Veselinović.

On se već upoznao i odradio trening sa igračima, a danas je i zvanično predstavljen na konferenciji za novinare u pres sali stadiona “Karađorđe”, gde je istakao da mu je jasno da se od crveno-belih očekuje trijumf u sutrašnjoj utakmici.

– Kao i od svakog narednog susreta, očekujem da budemo na maksimalnom nivou u datom momentu. Ambicije su nam pobedničke, a mene lično će zadovoljiti to da svojim dejstvom na terenu pošaljemo poruku ljudima na tribinama, koji će na to pozitivno odreagovati. Mislim da je jesenas u mnogo situacija viđena empatija između igrača i navijača, a osim toga da pobedimo, težićemo tome i da plenimo našim odnosom prema igri, željom, agresivnošću i naravno kvalitetom. Videćemo koliko ćemo uspeti u tome. Sa svojim stručnim štabom, juče sam odradio jedan trening i rekao bih da smo sada u jednoj improvizovanoj varijanti pripreme za utakmicu, ali nadam se da će igrači reagovati pozitivno – kaže Veselinović.

izvor i foto-fkvojvodina.rs