Klubovi

Žene:Mađarska-Srbija 23.11.

Selektor ženske reprezentacije Goran Sretenović objavio je širi spisak od 20 igračica na koje računa za prijateljsku utakmicu u Mađarskoj. Okupljanje devojaka biće u nedelju, 20. novembra, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.Reprezentacija će imati dva treninga, a za Mađarsku će krenuti 18 igračica.

Utakmica sa Mađarskom je dobra provera i nova prilika za poboljšanja atmosfere u reprezentaciji i obnavljanje osnovnih taktičkih principa i zahteva. I za ovu utakmicu smo pozvali neke igračice koje su ranije nastupale u mlađim selekcijama i koje su u prethodnom periodu potvrdile talenat,bile oslonac u svojim klubovima. Uglavnom, imamo dovoljno vremena do sledećih kvalifikacija i plan da spremimo što veći broj igračica koje će biti sposobne da podignu kvalitet igre i rezultata u reprezentaciji – rekao je Goran Sretenović.
Na spisku za proveru u Mađarskoj nalaze se: golmani Milica Kostić (Spartak), Milena Vuković (BIK, Kazahstan), odbrana Nevena Damjanović (Fortuna, Danska), Marija Ilić (Vojvodina), Tijana Krstić (Pomurje, Slovenija), Violeta Slović, Oršoja Vajda (Spartak), Jovana Stojanović (Crvena zvezda), Tijana Janković (Sloga Radnički), sredina terena
Jelena Čanković (Ferencvaroš, Mađarska), Tijana Filipović (Spartak), Milica Mijatović (Crvena zvezda), Aida Kardović (Vajnberg 67, Nemačka), Jelena Čubrilo (Sloga, Radnički), napad Marija Radojičić (Sloga Radnički), Alegra Poljak (Spartak), Mirela Tenkov (Crvena zvezda), Vesna Smiljković (Valur, Island), Marija Vuković (Požarevac) i Adrijana Delić (Vojvodina).

foto-fss.rs