Klubovi

Ženski fudbal:Srbija u grupi sa Italijom i Švedskom

U Nionu je održan žreb za sve kvalifikacione UEFA grupe mlađih ženskih selekcija, a naše omladinke (devojke rođene 1998.) nisu imale sreće u elit rundi kvalifikacija koja će biti održana u Norveškoj ( od 5. do 10. aprila 2017.), jer se pored veoma jake domaće selekcije, sastaje i sa reprezentacijama Švedske i Italije, zemljama koje su fudbalski mnogo razvijenije od nas.

U novom ciklusu omladinskih kvalifikacija koje će početi iduće jeseni, a u kojima pravo učešća imaju devojke rođene 1999. naša selekcija igraće u Finskoj (od 12. do 18. septembra 2017.), a pored domaćina rivali su nam još Bosna i Hercegovina i Izrael.
A naše kadetkinje ( devojke rođene 2000.)koje predvodi selektor Suzana Stanojević imaće priliku da pred našom publikom ( od 13. do 18. marta) overi vizu za odlazak na Evrpsko prvenstvo. Na tom putu rivali će biti Škotska, Mađarska i Republika Irska. I nova generacija, mlađa godinu dana, stupiće na scenu u novom ciklusu kadetskih kvalifikacija, a u prvom krugu ponovo ćemo biti domaćini od 29. do 23. septembra 2017. Rivali će nam biti Belgija, Belorusija i BJR Makedonija.