Kosanović-„U Čačak da pokušamo da prezimimo u Kup-u“

22.10.2018.

Najavljujući utakmicu osmine finala Kup-a Srbije između Fudbalskog kluba Borac i fudbalskog kluba Napredak, šef stručnog štaba Milorad Kosanović rekao je da je Borac klub koji ima dugu tradiciju, i da trenutna njegova pozicija na tabeli PLS ne odražava pravu vrednost tima:

„Oni su ekipa koja ima iskustva u Kup takmičenju,  i igraju dosta agresivan, moderan fudbal,tako da ćemo imati utakmicu koja će biti možda teža nego ona protiv Metalca. U ovom momentu to nama ne smeta, jer za protivnike imamo timove približno istog kvaliteta, tako da su utakmice jednako teške i zahtevne.

Nema više „lakih“ utakmica i ne treba da ih ima. Napredak je spreman i za ovaj ciklus od šest utakmica koje se igraju svaka tri dana,a koji je počeo sa Radnikom, pa nam predstoji Borac,Partizan, Mladost,Zemun i Rad. To je dobro da bi nas držalo maksimalno koncentrisane za ovaj period koji predstavlja sredinu prvog dela sezone.

Mislim da možemo da napravimo dobar rezultat, sa tom željom idemo u Čačak da pokušamo da prezimimo u Kup-u, jer nije mala stvar ostati među osam najboljih. Imamo sve izglede, najviše je do nas samih.“

izvor i foto-fknapredak.rs