Krivokapić:“Zasukati rukave na terenu…“

23.11.2018.

Pomoćni trener Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da su crveno-beli dosta pričali, te da je sada vreme da zasuku rukave i da, počevši od sutrašnje utakmice protiv Zemuna, počnu sa osvajanjem bodova.

Posle dve nedelje pauze, takmičenje u Super ligi Srbije biće nastavljeno ovog vikenda, a u 17. kolu prvenstva, fudbaleri Vojvodine će na svom terenu dočekati ekipu Zemuna. Za crveno-bele, ovaj meč dolazi posle dva uzastopna poraza (protiv Partizana i Mladosti), pa im se pobeda nameće kao imperativ, kako zbog ambicije da na kraju sezone izbore plasman u Evropu, tako i zbog same veličine i tradicije kluba čiji dres nose.

Sa tim se slaže i pomoćni trener “stare dame” Radovan Krivokapić, koji ipak naglašava da njegovoj ekipi neće biti lako protiv Zemunaca.

– Zemun je ekipa iz donjeg dela tabele, koja ima dosta problema i mnogo oscilacija u igri. Ipak, prema analizi koju smo uradili pred ovaj meč, uvideli smo i to da imaju dosta dobrih individualaca, ali ono što je najvažnije jeste to da su promenili trenera. Došao je gospodin Đurđević i zato sutra možemo da očekujemo neki sasvim drugi Zemun. To će nam biti otežavajuća okolnost, jer znate i sami da promene trenera uvek donesu nešto pozitivno, ako ne po pitanju kvaliteta, onda svakako po pitanju odnosa prema igri – kaže Krivokapić.

S druge strane, pripreme fudbalera Vojvodine za ovu utakmicu nisu tekle idealno.

– Imali smo malih problema u prvoj nedelji pauze, jer je bilo dosta rovitih igrača, pa u radu čak nismo uspevali ni da sprovedemo u delo sve ono što smo zamislili. Iz tog razloga, trenažnom procesu prvog tima priključili smo i nekoliko omladinaca. Radili smo mnogo na elementima za koje smo uvideli da predstavljaju problem u našoj igri, a to su završnica napada i psihološki momenat. Mnogo smo razgovarali sa igračima, ali mislim da je sada bilo dosta priče, te da je vreme da se zasuku rukavi i radi na terenu, odnosno počnu da se osvajaju bodovi u nizu – ističe Krivokapić.