Prva liga

Borčani nadigrali Javor

Fudbaleri BSK-a ostvarili su i prvu pobedu u pripremnom periodu. Borčanci su u trećoj utakmici, posle poraza od Partizana (6:1) i Rada (2:1), savladali na terenu u Staroj Pazovi Javor iz Ivanjice rezultatom 1:0.

Međutim, senku na ovaj meč, koji je odigran po teškim vremenskim uslovima, bacila je povreda Željka Žerađanina. Mladi napdač BSK-a je u prvom poluvremenu dobio udarac u stopalo leve noge i odvezen je u Urgentni centar, gde mu je stavljen gips, koji će nositi tri nedelje.

Ivanjčani su u prvom poluvremenu bili bolji, ali nisu uspeli da zatresu mrežu. Jedini pogodak postigao je mladi Filip Pađen posle kontra napada u 50. minutu.

BSK će u nedelju odigrati još jedan meč, a protivnik na Adi Ciganliji biće Mihajlovac.

BSK – Javor Matis 1:0 (0:0)

BSK: Bogdanović, Antonijević, Todorić, Drašković, Cvetković, Mačković, Dabić, Kiković, Futula, Jokić, Žerađanin. Igrali su i: Šegavac, Stanković, Janković, Vančagović, Pađen, Gojković, Perić, Žmirić, Obradović i Malović.

Javor: Đogatović, Terzić, Amanović, Milović, Karišik, Jovanović, Milanović, Gafurov, Stojaković, Tripković, Silva. Igrali su i: Koković, Ristovski, Ilić, Derek, Kolaković, Tomanović, Mićanović, Cvetković, Stević, Obradović, Džons, Dišić i Maričić.

izvor i foto-fkbskborca.rs