Prva liga

Dinamo-“Kleveću nas neostvareni ljudi..”

23.05.2018.

Dinamo je drugi na tabeli dva kola pre kraja Prve lige Srbije sa 59 bodova, pet više od trećeplasiranog Metalca i uz prvoplasirani Proleter se nalazi na mestu koje vodi u viši rang.

Pojedine sudijske odluke na utakmicama Dinama ove sezone izazvale su kontroverze u javnosti.

Dinamo ima jednu od najbrojnijih i najverniju publiku u Srbiji i to očigledno nekom smeta i želi da umanji ovogodišnji uspeh. Dinamo je sve postigao svojim radom, a neostvareni ljudi mogu samo da kleveću po novinama. Pokušaj da se spekulacije predstave argumentima ujedno pokazuje nemoć i nestručnost osoba kojima najviše smeta to što se kvalitetan fudbal igra na jugu Srbije i što više ne kroje tuđe sudbine“,navodi se u saopštenju Dinama.

Dinamo je naveo u saopštenju da “ostaje pri stavu da ne želi da komentariše suđenje” na utakmicama Prve lige i da svako ko želi može da pogleda snimke na kojima je igrao taj klub.

Između ostalog, neka pogleda pa posle objasne kako je, po njihovoj priči, ‘favorizovani’ Dinamo izgubio od Metalca i TSC Bačke Topole na domaćem terenu u poslednjim minutima kada su sudili Piper i Nikolić, dok je na derbiju u Milanovcu Dinamo pregazio Metalac kada je sudio naš najbolji sudija Mažić”, dodaje se u saopštenju kluba iz Vranja.

Takođe, okrivljeni su pojedini mediji rečima da će “svakom objektivnom posmatraču ili nekome ko poznaje makar i samo osnove fudbalske igre biti jasno da su novinski natpisi pre svega pokušaj medijske manipulacije i iskrivljivanja realnosti”.