Prva liga

Inđija-Hapoel Afula 1-0

drveni kreveti

28.07.2018.

Sportski centar FSS. Centralni stadion, gledalaca oko 100. Sudija: Jovan Šegrt iz Beograda. Strelac: Lukić 80′ – Inđija.

Inđija: Preković (Stanivuković 45′), Anđelković, Ilić (Vuković 52′), Ciger, Mrđa (Beni 61′), Janjić (Džejmi 61′), Bosančić (K)(Vraštanović 45′), Stojanović (Smiljanić 35′), Lukić, Ivančević (Stoiljković 45′).

Međunarodna pripremna utakmica je odigrana po veoma sparnom i vrelom julskom danu na idealno pripremljenom terenu u Sportskom centru FSS.

Inđija i izraelski rival Hapoel Alufa su odigrali vrlo borbenu utakmicu na granici incindentnih startova. Tako su čak tri igrača ranije morala van terena za igru, a od igrača u zeleno belom timu je najgore prošao Stojanović koji je zamenjen već u 35′. Njega je zamenio Smiljanić.

Gol odluke je pao u 80.minutu. Tu nije bilo akcije, ali je viđena sjajna snalažljivost Lukića. Golman pokušava da pronađe svoje igrače kroz sredinu terena, a to je često lagan plen za rivala. Tako je Lukić pritrčao lopti na nekih 30 metara od gola gosta i iz prve matirao golmana. 1: 0.

izvor-fkinđija