Prva liga

Inđija ubedljiva protiv Slobode

01.08.2018.

Stara Pazova. SC FSS. gledalaca oko 50. Sudija: Nikola Džombić iz Stare pazove, pomoćnice: Svetlana Milić iz Rume i Ljubica Čubrilo iz Inđije. Strelci: Stoiljković 5′, Lukić 18′ i 40′ – Inđija.

Inđija: Preković (Oparnica 85′), Anđelković, Smiljanić, Ciger, Ilić, Janjić, Bosančić (Banjac 80′), Mitić (Kiković 75′), Ivančević, Stoiljković, Lukić.


Sloboda
: Minić, Andrić, Barbosa, Tamindžić, Krneta, Bosanac, Filipović, Ilić, Mihajlović, Tomović, Okorić

Igrali su još: Stanimirović, Starčević, Jovanović, Knežević, Lazović, Salis, Simon, Kadiri.

Duel dva prvoligaša na terenu SC FSS je otvoren sa ranim golom Inđije. Već u 5.minutu je bilo 1: 0. Brza akcija domaćina, a u završnici Lukić iskosa sa leve strane lepo pronalazi Stoiljkovića koji je usamljen na petercu i nije mu bilo teško da matira golmana Slobode.

I pre postignutog gola Inđija je imala jednu lepu priliku koja je praktično i najavila vođstvo. U nastavku je postojao samo jedan tim na terenu, Inđija. Zeleno beli dupliraju prednost u 18.minutu. Sada je Lukić posle dobre akcije kolega u timu udarcem po travi matirao riivalskog golmana za 2: 0.

3: 0 je bilo u 40.minutu. Opet je strelac bio raspoloženi Lukić. Ponovo je Janjić pokrenuo akciju svog tima, lopta stiže do Ivančevića, koji lepo vraća loptu ka Lukiću, a ovaj opet šutem po travi vara gomana gostiju.

izvor-fkindija.com