Prva liga

Iskra nadigrala Metalac

14.07.2019.

METALAC: Jelovac, Vlalukin, Koraksić, Mlađović, Mijailović, Gočanin, Vukadin, Savić, Čumić, Vukmanović i Đurić, a u drugom poluvremenu su u igru ušli: Šćekić, Vranjanin, Jokić, Ješić, Nović, Grbović, Pajević, Radić i Vukomanović.

ISKRA: Blažić, Obradović, Jovanović, Likić, Perović, Šahman, Boričić, Vukotić, Camaj, Karaklajić i Mandić, a u drugom poluvremenu su u igru ušli: Spasojević, Pejović, Drinčić, Rogošić, Burzanović, Đurišić i Milić.

“Iskra” je već u petom minutu došla u vođstvo. Posle kornera na prvoj “stativi” Camaj je zahvatio glavom loptu i prebacio je preko glave, a pored statične odbrane “Metalca”, napadač Mandić je zakucao loptu u mrežu nemoćnog Jelovca.

Ekipa iz Crne Gore je već u četvrtom minutu nastavka duplira prednost na istovetan način, s tim da je ovog puta strelac bio Rogošić. Nova statičnost u odbrani “Metalca” kažnjena je u 54. minutu, kada je posle centaršuta sa desne strane Mlić postigao gol glavom između dva štopera “Metalca”. Rezultatsku tačku na ovaj susret stavio je isti igrač posle kornera, kada je ponovo udarcem glavom savladao Šćekića.

Izvor-fkmetalac