Prva liga

Jagodina dovodi mlade fudbalere

Pored 13 potpisa profesionalnih i stipendijskih ugovora, kojima su se mladji igrači FK „Jagodine“ početkom novembra obavezali na vernost klubu, još četiri super talentovana igrača  je potpisalo profesionalne ugovore za FK Jagodina.

-“Ovoliki broj kvalitetnih igrača koji sa velikom voljom i energijom potpisuju ugovore za Jagodinu, govore o tome kako je rad u Omladinskoj školi FK „Jagodina“ na veoma visokom nivou.

Do kraja prelaznog roka dovodimo i veliki broj najtalentovanijih dečaka iz Srbije koje smo skautirali poslednjih godinu dana i time dodatno ojačavamo bazu za stvaranje novih reprezentativaca Srbije, koji kao na traci izlaze iz skole fudbala FK „Jagodina“. – kaže direktor Omladinske škole Srdjan Lukić.

Pored ovoga a u skladu sa novom stretegijom kluba, dovodimo i trenere, najbolje stručnjake za rad sa maldjom kategorijom, već su nam pristupili treneri Ivan Kurčubić iz Ivanjice, Marko Pavković iz Smedervske Palanke  i Mišić Srećko iz Kučeva.”

Do kraja januara očekujemo zavrsetak prostorija  klubskog internata, tako da ćemo zaokruziti čitav proces koji nam omogućuje najkvalitetniji rad.

-U Klubu inače već funkcionisu skauting služba, psiholog, nutricionista i 12 trenera, tako da se na proleće očekuju jos bolji rezultati svih selekcija a naročito omladinske i kadetske slekcije koje se takmiče u Kvalitetnoj ligi Srbije.

izvor-fkjagodina.org.rs