Prva liga

Metalac-Kolubara 3-0

28.07.2019.

Metalac-Jelovac, Gočanin, Mlađović, Mijailović, Jokić (Čumić 70′), Vlalukin (Gojković 52′), Koraksić (Radić 77′), Đurić (Pajević 77 ‘), Vukadin (Maksimović 77′), Vukmanović, Nović (Katanić 46′)

Kolubara-Rnić, Cvetković, Radulović, Parađina, Mihajlović, Osman, Ćulum, Jovanović, Đenić, Radonjić, Kocić.

Igrali- Kovačević, Petković, Krstić, Jeličić, Poledica, Vukmanović, J.Jovanović, Lazić

 

Dobar napad Metalca u 55′, lopta dolazi do Mijailovića koji centrira sa desne na levu stranu šesnaesterca gde je usamljen Đurić, on šutira glavom, ali je golman “skida” sa linije.

Ova prilika kao da je bila okidač za igrače Metalca da još jače krenu ka golu Kolubare. Samo minut kasnije, odličan napad, idealan centaršut Koraksića sa leve strane na drugu stativu, uspeva da stigne loptu Vukmanović i da je smesti u nebranjenu mrežu.

Koraksić u još nekoliko navrata odlično probija po levoj strani i šalje upotrebljive centaršuteve, ali se odbrana gostiju dobro postavlja.

Napad Metalca po desnoj strani u 68′, lopta dolazi do Vukmanovića koji odlično prolazi i upošljava Katanića koji od stative matira nemoćnog golmana gostiju.

Imao je Metalac 4 na 1 kontranapad u 71′, ali Vukmanović daje sebi predug for i golman Lazarevčana pre stiže do lopte.

Odlično šutira Čumić sa ivice šesnaesterca u 78′ ali se golman gostiju izvija koliko je dug i brani njegov pokušaj.

Još jedan dobar napad Metalca videli smo u 81′, šutira Katanić sa 5 metara od gola gostiju, ali pogađa štopera Kolubare.

U 87′ videli smo odličan prodor i još bolji centaršut Mijailovića u srce šesnaesterca gostiju, lopta dolazi do Katanića, koji prolazi golmana gostiju i smešta loptu u nebranjenu mrežu.

Izvor-FK Metalac