Prva liga

OFK Bečej 1918 – ČSK    2:2

18.02.2018.

Bačko Gradište: Igralište u SRC „Đorđe Tapavica Džoje“. Gledalaca: 50. Sudije: Dalibor Bećanović (Bečej) i Mladen Jerotojević (Vrbas). Strelci: Aleksić u 54. i Kovačević u 66. minutu za OFK Bečej 1918, a Šljivančanin u 49. i Kastanović u 104. za ČSK.

OFK Bečej: Živkov, Vorgučin, Ungar, Stanojev, Cvetković, Tomčić, Mirkov, Rahić, Potkozarac, Aleksić, Kovačević. Igrali su još: Vasin, Dražić, Janković, B. Jelić, D. Jelić, Novčić, Ćulum i Ćuk.

ČSK: Elesin, Karać, Devetak, Valiđo, Drašković, Rakić, Pantić, Blagojević, Petrović, Zličić, Šljivančanin. Igrali su još: Pilipović, Vilotijević, Tekijaški, Stepanov, Trifković, Jović, Sinđić, Stanić, Nikić, Ilić, Kastanović.

Dogovorom dvojice šefova stručnog štaba, Vladimira Buača (ČSK) i Jovice Lakića (OFK Bečej 1918), prijateljsko odmeravanje snaga momaka sa Tise i „lavova“ trajalo je četiri puta po 30 minuta.

U 49. minutu Šljivančanin je materijalizovao centaršut Zličića sa desne strane za 0:1. Pet minuta kasnije Kovačević je iz punog trka šutirao, golman Elesin odbio, a Aleksić je pratio akciju i izhednačio na 1:1.

Čelarevci su u trećem periodu promenili kompletnu postavu, a u 66. minutu Kovačević je iskoristio centaršut iz ugla i doveo Bečejce u vođstvo od 2:1.

Tri minuta kasnije vrlo pokretljivi i zapaženi Kastanović je ispravio grešku i snažnim šutem izjednačio na 2:2.

Treba istaći da je ČSK na ovom meču propustio da iskoristi dva penala.

izvor:mojbecej.rs