Prva liga

Pilipović:”Pravimo homogenu ekipu Inđije”

21.01.2018.

Još dva dana je ostalo do starta početka priprema za nastavak prvenstva FK Inđija. Za igrače zimska pauza u prvenstvu se polako završava, ali za Upravu kluba, kao i za tehničko osoblje ona praktično nije ni postojala. O tom periodu sada već iza kluba ovako razmišlja direktor Dragan Pilipović.

“Obavili smo jedno četrdesetak – pedesetak razgovora sa igračima, sa menadžerima, sa kvazi menadžerima, sa posrednicima. Vrlo blizu smo dovođenju jedno četiri, pet igrača. Ništa mnogo. Na pozicijama gde smo, što bi narodski rekli tanki. Mislim da ćemo napraviti jednu dobru homogenu celinu koja će od leta biti glavni kandidat za ulazak u Super ligu”.

“Po završetku jesenjeg dela takmičenja smo obavili razgovore sa svim igračima. Zahvalili smo se na saradnji i to se odnosi pre svega na golmana Jeverečića, na Žerađanina i na Filipa Ungara. Jednostavno se momci nisu uklopili u sredinu. Nije im legla sredina, sistem i način rada. Oni nezadovoljni sa nama, mi nezadovoljni sa njima i došlo je do sporazumnog raskida. Napustio nas je jedino golman Rastko Šuljagić. On je otišao jedan stepenik više, a to je Bačka iz Bačke palanke i želimo mu ovim putem svu sreću u novom klubu. Što se tiče samih dolazaka, sada ne bih trenutno o imenima. U ponedeljak je prozivka. Biće tu pet, šest novajlija na prozivci. Tako da ćemo ih sutra odmah i predstaviti za sportsku javnost”.

izvor:fkinđija.com