Prva liga

TSC bolji od Bečeja

21.02.2019.

Uspela “generalka” komšija iz Bačke Topole i Bečeja u Senti. Sa aspekta rezultata, zadovoljniji je šef struke Topolčana Zoltan Sabo, jer je njegova ekipa pobedila rezultatom 2:1.

Topolčani su bolje otvorili utakmicu i već u sedmom minutu vodili su sa 2:0. Prvo je kapiten Tomanović iskoristio centaršut sa desne strane Brankovića i glavom smestio loptu u desni ugao nemoćnog Živkova. Samo dva minuta kasnije Rovčanin je prihvatio ubacivanje sa desne strane i nogom poslao loptu u mrežu.

U nastavku su Bečejci bolje ušli u igru i već posle pet minuta Erdeljan je, na dodavanje Avdića, smestio loptu iza leđa Filipovića.

Senta: Gradski stadion. Gledalaca: 100. Sudija. Mikloš Gligor (Subotica). Strelci: Tomanović u 5, Rovčanin u 7. minutu za TSC, a Erdeljan u 50. za OFK Bečej 1918. Žuti kartoni: Tomanović (TSC), a Rahić i Bajić (OFK Bečej 1918).

TSC Filipović, Varga, Svitić, Skopljak, Branković, Tomanović, Milićević, Rovčanin, Silađi, Arsenijević, Lukić. Igrali su još: Babić, Milisavljević, Plavšić, Erak, Galić, Stojaković i Pinter.

OFK Bečej 1918: Živkov, Radić, Stanojev, Petrić, Kragović, Rahić, Mirkov, Tomčić, Avdić, Bajić, Erdeljan. Igrali su još: Aleksić, Dražić, Matijašević, Dabižljević i Lazić.

izvor-mojbecej.rs