Region

Reflektori za stadione u Crnoj Gori

23.08.2019.

Na stadionima u Danilovgradu, Golubovcima, Donjoj Gorici i na Zlatici u toku su intenzivni građevinski radovi, saopšteno je iz Fudbalskog saveza.

Stadion FK Iskra u narednim mesecima dobiće novu zapadnu tribinu, novu prirodnu podlogu sa sistemom za navodnjavanje na glavnom terenu i novi teren sa veštačkom travom. Budući da na stadionu ,,Braće Velašević“ već postoji reflektorsko osvjetljenje, završetkom najnovije investicije, u kojoj učestvuje i Fudbalski savez Crne Gore, Danilovgrad će dobiti reprezentativan sportski objekat.

Reflektori će uskoro zasijati i na ,,Trešnjici“. Radovi na postavljanju reflektora, koji su dio projekta koji je FSCG pokrenuo početkom godine, odvijaju se po planu, tako da će stadion u Golubovcima uskoro biti još jedan u nizu na kojem će biti mogućnosti za odigravanje utakmica u večernjem terminu.

Najveći obim radova trenutno je na ,,DG areni“ u Donjoj Gorici. Izvode se završni radovi na postavljanju reflektora u sklopu projekta koji skoro u cjelosti finansira FSCG, ali je i počela izgradnja nove tribine.

I na stadionu Koma na Zlatici u toku su radovi na postavljanju reflektorskog osvetljenja. Radi se takođe o investiciji koja je dio projekta FSCG o osvetljavanju crnogorskih terena.

Izvor: cdm.me