reprezentacija

Gajić-“Znamo šta možemo..”

Poljska je u znaku Evropskog prvenstva za mlade, a Bidgošć grad u kome će reprezentacija Srbije da odigra sve tri utakmice na putu do završnice šampionata.

Milan Gajić je je jedan od „zlatnih momaka“ sa Novog Zelanda, desni bek francuskog Bordoa, budućnost našeg reprezentativnog fudbala. Sada uzdanica u selekciji za koju ima prava da igra i u novom ciklusu kvalifikacija, ali mnogi ga već vide u A selekciji.
– Da, upoznati smo sa statistikom Portugala, ali mislim da su i oni upoznati sa našim rezultatima – ne ostavlja dilemu Milan Gajić.- Nisu dugo izgubili meč, ali to može da im predstavlja problem u ovim novim okolnostima. Znamo svi da je ovo do sada najjače evropsko prvenstvo i sve je otvoreno. Favorita nema.
Nije tajna da su očekivanja velika, a sve zbog sjajnih rezultata koje ste ostvarili u mlađim uzrastima. S druge strane ima onih koji naglašavaju snagu drugih selekcija…
-Slušamo i mi druge kako pričaju da su jaki Portugalci, Španci, Nemci… mi imamo samo problem što se zovemo Srbija, a sve ostalo za ovu generaciju ne važi. Nikoga se ne plašimo, zajedno smo već mnogo toga prošli i znamo šta želimo i koliko možemo.
Izjava selektora Lalatovića-

izvor i foto-fss.rs