reprezentacija

Mlada reprezentacija počela pripreme

drveni kreveti

20.03.2018.

Seriju fantastičnih rezultata na putu do Evropskog prvenstva u Italiji, mlada reprezentacija Srbije koju predvodi selektor Goran Đorović, želi da nastavi i posle Gibraltara. Pet utakmica, isto toliko pobeda uz gol razliku plus deset, obavezuju da se nastavi u istom ritmu.
Orlići su se danas okupili u hotelu M gde će boraviti do srede kada preko Franfurta lete za Malagu, a odatle će autobusom stići do Gibraltara.
Selektor Goran Đorović računa na sve igrače sa spiska, osim mladog Luke Ilića koji se priključio omladinskoj reprezentaciji koja u Rumuniji od 21. marta igra završni ciklus kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.
-Svi su momci zdravi, jedino je pod malim upitnikom zbog povrede Luka Adžić, ali videćemo posle pregleda kakva je situacija – rekao je selektor Goran Đorović.
Utakmica protiv autsajdera je samo na papiru laka, jer dres reprezentacije i dosadašnji rezultati obavezuju da se na terenu ponovo bude u skladu sa zahtevima koji nisu mali. Posle meča sa Gibraltarom Srbiju očekuje jaka provera protiv Italije, 27. marta u Novom Sadu.

izvor i foto:fss.rs