reprezentacija

Pobeda omladinaca u Bugarskoj

06.03.2018.

STRELCI: 0:1 Joveljić 37. Stadion u Blagoevgradu. Gledalaca: oko 200. Sudija: Georgi Ivanov.
BUGARSKA: Ševtanov, Vakadinov, Dimitrov, T. Ivanov, Jenčev, S.Ivanov, Kabov, Isuf, Antov, Turisov, Jankov.Selektor Angel Stojkov.
SRBIJA: Čupić, Veličković, Bošnjak, Veselinović, Mišković, Lučić (od 62. Maksimović), Đorđević (od 62. Vukmanović), Mitrović, V.Nikolić (od 88. Kocić), Joveljić (od 72. Radulović, od 90. Ivančević), S.Jovanović (od 72. Bradonjić).Selektor Miloš Velebit.

Pobeda omladinske selekcije Srbije u prvoj od dve provere sa Bugarskom u Blagoevgradu.

Reprezentacija koju vodi selektor Miloš Velebit (generacija 1999) priprema se za drugi, završni ciklus kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koje se održava u Finskoj, a za dva meča sa Bugarskom Velebit je zbog objektivnih razloga morao da promeša karte i priliku pruži nekim novim igračima. I ispit u prvom testu je položen, a presuda je pala u 37. minutu kada je Dejan Joveljić reagovao posle dobro izvedenog kornera Veljka Nikolića. Srbija je bila bolji rival, kontrolisala je igru. Posle svega uspela provera pred drugi meč sa istim rivalom, ali pre svega pred nastavak kvalifikacija i duele koji ovu generaciju očekuju u Rumuniji protiv Ukrajine, Švedske i domaćina od 21. do 27.marta.

izvor i foto:fss.rs