reprezentacija

Srbija-Španija 0:1

06.05.2018.

STRELCI: 0:1 Erik Garsia Martret 68. Stadion Barton Albiona. Gledalaca: oko 500. Sudija: Horatju Fesnik (Rumunija). Žuti kartoni: Belić, Mitrović (Srbija), Salvatiera, Karpintero (Španija).
SRBIJA: Slavković, Radmanovac, Balaž, Eraković, Mitrović, Ilić (od 16. Jovanović), Belić, Vidosavljević (od 53. Dedijer), Jocić, Savić (od 70. Đermanović), Burmaz. Selektor Ivan Jević.
ŠPANIJA: Tenas, Estasio, Martret, Alamo, Ortega, Ruiz, Egea,Salvatiera (od 65. Mortmer), Martinez (od 72. Garsia), Karpintero (od 90+1. Pačeko), Zoubdi.Selektor Santi Denia.
Dobro lice kadeta Srbije u meču sa Španijom, ali i nesrećan poraz, na startu Prvenstva Evrope koje se održava u Engleskoj. Duel rivala koji se poznaju iz drugog kruga kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo, doneo je ponovo neizvestan meč, ali za razliku od tog susreta koji je završen 1:1 sada naši momci nisu uspeli da postignu gol kojim bi ostali neporaženi. Peh za našu selekciju predstavljala je i povreda Ivana Ilića koji je u ranoj fazi morao da okonča nastup u ovom duelu, a isto se odnosi na Vidosavljevića koji je iz igre morao pre vremena u 53.minutu. I pored toga naši kadeti su pokazali karakter, veoma odgovoran pristup. Propustili smo i nekoliko prilika preko Burmaza, Đermanovića, Radmanovca…A kada se očekivalo da će meč da se okonča ponovo nerešenim ishodom, Španija je iskoristila svoj trenutak i postigla gol koji se pokazao kao odlučujući. Posle prekida u skoku se najbolje snašao Martret i tako doneo veliku radost svom timu.

izvor i foto:fss.rs