Republika Srpska

Bez odmora za Slaviju

Nakon 16. kola “sokolovi” se nalaze na devetom mestu sa 18 bodova, što je dva manje od Kozare, koja drži šestu poziciju, poslednju koja vodi u Ligu za prvaka. Igrači su na odmoru od kraja novembra i biće do 15. januara, a trener ekipe Milomir Odović ističe da tek sada klub čeka veliki posao.

Sada nema nikakvog odmora, treba raditi punom parom da se prvo skupi desetak ljudi koji će se brinuti o klubu, zatim kompletirati stručni štab, dovesti pet-šest kvalitetnih pojačanja, obezbediti dobre pripreme i onda krenuti u novu polusezonu. Vrlo je bitno da nam se omoguće dobri uslovi za rad na obližnjim terenima gdje postoje kakvi-takvi uslovi, pošto je kod nas loša infrastruktura. Definitivno su svi toga svesni, ali to treba uraditi, svako u svom segmentu odraditi dio posla. Prvi i osnovni cilj je da uradimo sve ovo i onda neće biti problema. Važno je da napravimo ekipu koja će konstantno imati dobre rezultate – rekao je Odović.

Kao eventualna pojačanja Slavije spominjani su bivši igrači Bojan Regoje, Ratko Dujković i Vučina Šćepanović.

Nama je tokom sezone otišlo četiri-pet igrača i to treba nadoknaditi. Igrala su po tri-četiri juniora. To je u redu, ali da bi oni stasali u dobre igrače, pored sebe moraju imati iskusnije. U svakoj liniji trebamo dovesti po jednog kvalitetnog igrača, od golmana, pa jednog štopera, bočnog igrača, veznog i napadača. O imenima ne bih govorio. Fudbaleri koji su spominjani dali su veliki doprinos igri i uspjesima Slavije, ali rano je o tome pričati – dodao je iskusni stručnjak.

izvor-glassrpske.com