Republika Srpska

Borac predstavio pojačanja

02.02.2018.

U FK Borac danas su predstavili trojicu novajlija, golmana Marka Savatovića, koji je potpisao dvogodišnji ugovor, te povratnike Petra Ilića i Miloša Žeravicu, koji su parafirali vernost crveno – plavima na jednu godinu.

– Svi su me odlično prihvatili. Borac je veliki klub, veliko ime i nadam se da ću opravdati svoj dolazak. Pozdravio bih ovom prilikom sve naše navijače i nadam se da će nas i dalje sjajno bodriti, istakao je Marko Savatović.

Petra Ilića i Miloša Žeravicu navijači Borca pamte po učinjenom u njihovim prvim mandatima u crveno-plavom dresu.

– Nisam mnogo razmišljao kada me je pozvala ova uprava. Vratio sam se u klub koji volim i sredinu koja me je sjajno prihvatila, rekao je Ilić.

– Lep je osjećaj ponovo se vratiti u ovaj klub. Nadam se da će i ova godina biti uspešna kao i ona prva kada sam bio ovde, optimista je Miloš Žeravica.

Takođe, u klubu su se osvrnuli i na učinjeno na pripremama u Medulinu. Borac je na turniru Arena Kup osvojio treće mjesto u jakoj konkurenciji.

– Uradili smo odličan posao u Medulinu. Zadovoljan sam učinjenim, uslovima koje smo imali, rivalima, ali prije svega zalaganjem mojih igrača. Mislim das mo napravili dobru osnovu za ono što nas očekuje, a to je nadgradnja u ove preostale dve nedelje do početka prvenstva, rekao je trener Borca, Igor Janković.

izvor:fkborac.net