Republika Srpska

Brazilci u Zvijezdi 09

11.01.2018.

Tokom zimske pauze, prvoligaš iz Etno sela “Stanišići” u svoje redove je doveo nekoliko proverenih pojačanja, a već sutra ekipu će pojačati četiri fudbalera iz Brazila.

Predsednik kluba Boris Stanišić ističe da će saradnja biti dogovorena sa najmanje dva Brazilca, dok će ostali biti sedam dana na probi, te da vjeruje da će pojačanja donijeti dodatni kvalitet u igri njegovog kluba.

– Posle Miljana Govedarice, Sinana Samardžića, Filipa Erića i Davora Arnautovića dogovorili smo saradnju sa četiri fudbalera iz Brazila, te se tako pojačali u svim linijama tima pred nastavak šampionata. Već sutra pripremama se priključuju Vendel Ribeiro Piedade, Adriel Viliam Santos, Ramon Fereira Goes i Gustavo Luis Silva. Oni stižu preko direktora Sent Poltena koji je prijatelj našeg kluba i svesrdno želi da nam pomogne u borbi za titulu i ulazak u Premijer ligu BiH. Pored ovih fudbalera očekujemo da stigne i jedno pojačanje iz Srbije u veznom redu čime bi završili ogroman posao oko dovođenja igrača u toku zimske pauze. Novi šef stručnog štaba Dragan Mićić imaće sve uslove za kvalitetne pripreme, pa se nadamo da ćemo na proleće ostvariti svoj cilj i naredne sezone zaigrati u elitnom rangu BiH fudbala – rekao je Stanišić.

izvor-zvijezda 09