Republika Srpska

Debi Govedarice u dresu Olimpika

Zimska akvizija sarajevskog Olimpika, Miljan Govedarica, debitovao je za premijerligaša u meču protiv Radnika iz Bijeljine.

Olimpik je na Gradskom stadionu poražen sa 2:0, a Govedarica je dobio priliku za debi od samog početka drugog poluvremena. Nije to bio debi kakvom su se nadali Govedarica i Olimpik, međutim bivši fudbaler Slavije i Slobode najavljuje da će “Vukovi” već od meča sa Sarajevom biti bolja ekipa.

– Odlično sam prihvaćen u Olimpiku. Napravljena je jedna kvalitetna ekipa i kvalitetno se radilo na pripremama, te nam to daje za pravo da možemo da se nadamo i da verujemo u opstanak u Premijer ligi. Ipak, prva utakmica je pokazala da je pred nama još dosta rada. Svi smo kolektivno podbacili, i te greške moramo ispraviti već protiv Sarajeva. Moramo da pokažemo šta znamo, i da damo svoj maksimum. Sarajevo dolazi u nezgodno vreme po nas, ali ne možemo birati protivnika. Idemo na pobedu protiv gradskog rivala, jer samo nas pobjede sada zanimaju, rekao je za naš portal Miljan Govedarica.

sportdc.net