Republika Srpska

Famos želi novu pobedu

Fudbaleri Famosa dočekaće u subotu komšije sa Sokoca u meču trećeg kola drugoligaškog “Istoka”.

“Motoristi” nisu poraženi još od prošle sezone, i vjeruju svi da će se taj niz pozitivinih rezultata nastaviti i u subotu kada u Vojkoviće dolazi OFK Glasinac. Neće u ovom meču trener, Vladimir Drinjak, moći računati na Miloša Urtu zbog privatnih obaveza, te Srđana Vitkovića. Svi ostali su spremni i maksimalno motivisani.

– Maksimalno smo motivisani da nastavimo sa kvalitetnim igrama ove sezone. Savladali smo Slogu, pa onda i pored mnogo problema oko sastavljanja tima osvojili i bod u Dvorovima, iako smo trebali i tu utakmici pobiediti. Sada smo gotovo potpuno kompletni, i maksimalno motivisani da osvojimo nova tri boda, i ne vidim razlog da do njih ne stignemo ukoliko damo svoj maksimum, rekao je strijelac het trika u meču protiv Sloge Junajted, napadač Đorđe Močević.

Utakmica Famos – Glasinac igra se u subotu od 16,30 a glavni sudija meča je Vasilije Milošević iz Bijeljine. Njemu će pomagati Danijel Gavrić, sudija na kojeg je Leotar iz Trebinja u prošlom kolu imao velike pritužbe, i Nemanja Vujadin.

sportdc.net